Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


ett överflöd av tomhet

Mitt på dagen
känner jag mig nedslagen
en sten i magen
och tårar i baktanken
hur kunde jag bli så tagen
att jag tappade mitt liv
ett kliv ut och jag var aktiv
så destruktiv och impulsiv
jag förlorade mig själv
fastnade i ett överflöd
av ett tankeliv
där jag hade dig
men du hatade mig för
en liten skitgrej
hur kunde jag få dig tillbaka
utan att få dö ensam
men din skepnad matar
mig
i ett tomrum
där jag förblev stum men
du kunde höra mig ändå
försvinner i en dimma av opium
det sista jag ser är
ett visum till himlen








Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 799 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-20 18:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Medborgarskap i himlen får man endast genom tron på Jesus Kristus.
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki