Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtas ackommodation



med tidsavståndet
ser man saker skarpare
skoningslös sanning




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-27 17:46



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Vass insikt.
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP