Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryss, inget hyss, till det lyss!

K lokt ta sig fram är att kryssa
R ejält åt bråken bara vyssa
Y pperlig taktik
S å god och så unik
S å motståndarna vill Dig kyssa...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-28 07:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-05-28

  lodjuret/seglare VIP
Uppförande och ordning visa hur att som ta plats och spisa ur en sådan buffé som det väl är något me' blott en förstår sig på att grisa
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt