Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överklassen...

Det är bara på jorden klasser finns
sen efteråt vem dem minns
i nakenhet
då är det ju andra saker
som får vingar
och klingar
och ringar
in oss för de vi är
utan bagage och klä´r
då är det ju vad vi verkligen
står för och är som oss vidare bär...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-28 09:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra inlägg!
2015-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-05-28

  Lars Hedlin
Bra belyst
2015-05-28

  KattenKin VIP
Ja klasskampen är återigen högaktuell när nu 1% äger mer än 3/4 av jorden! Med rasande fart fick de nyliberala till det så sanslöst sjukt!
2015-05-28

  lodjuret/seglare VIP
Om det nu en himmel finns
för såväl prinsessa som prins
det väl säkert finns plats
bortom glans och fina palats
för var bonde, läkare, stins
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt