Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när vi förenas av elden


Eldstorm

vers1:
vi lättar, egot sjunker snabbt/
våra hjärtan, dunkar i takt/
eldstormen flammar och störtar maktmissbruk/
för hur världen ser ut är fucking sjukt!/

som slakt av djur eller kaxig snut så backa nu!/
eldstormen slutar aldrig brinna så andas ut/
fatta beslut så att vi aldrig mer blir satt i bur/
dags att vända pyramiden dags att lacka ur!/

Babylon drogar med gift genmanipulerad leverbiff/
får dej att avsky din spegelbild för egen vinst/
jag ser klart vart felen finns så sedel brinn/
så det mörka bandet till fåraherden klipps!/

för dom leker king tokstollar som ordtrollar/
och skapar motgångar tills man får en fotboja/
eller tror att livet går ut på att se folk sparka fotbollar/
och ljuga för barn under deras skolgångar/
trycket byggs som lokånga!



vers2:
throwing stones at Goliat babylon is on fire/
so we bomb the street real graffwriters/
reclaim the streets start a riot!/
this firestorm has a heart of gold and will take you higher/

away from the darkness in fakeass liars/
vi klättrar uppåt och tänker inte ramla/
eldstormen flammar ingen kan tvinga oss ner nej/
när integriteten har ett finger i spelet/

ingen som vet? jo men dom är mordhots ägda/
och drabbade av oroshärdar för blodiga pengar/
så satan knullar varenda mediahoras ända/
på rättvisa och kärlek vill dom att hela jorden rensas/

så tårar rinner av moderns smärta/
vill att stålar brinner så hela jorden räddas/
denna globala rädsla skapar masspsykos/
färgernas krig gör himmeln svart och grå/
men vår låga brinner tack och lov!


vers3:
fuck mannen! bortom allt svammel ser jag sambandet/
flyter inte längre på ytan som ankor i ankdammen/
förr hittade jag bara djupet av snabbhandel/
såg det glittrande nuet direkt polaren bröt av kakkanten/

min trogna vapendragare jag har alltid gett han handen/
när allting han ägt hamnat på pantbanken/
har vi ändå funnit ro vid gäddgropen i södrahamnparken/
slutade med sten mot pangpanget, upp till kamp branden!/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-28 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl