Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslutsångest






Så stod jag där
förvirrad och obeslutsam

Tankarna gnagde och skavde
for planlöst omkring

Måste fatta ett viktigt beslut
som skulle påverka resten av mitt liv


Lade ett block på mitt skrivbord

Den ena sidan för fördelar
den andra för nackdelar

Skrev ner tankar och känslor allteftersom

Efter några dagar var beslutet givet





Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2015-05-28 10:50



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så klokt beslut!
2015-06-20

  lila fjäderblomman VIP
Mycket klokt!
2015-05-31

  ResenärGenomLivet VIP
Ett mycket bra sätt att ta till...
2015-05-30

  walborg
Vilket utmärkt förslag - varmt tack!
2015-05-29

  Gunnel Eriksson VIP
Bra strategi. Du skriver så att läsaren förstår precis.
2015-05-28

  Teresia Ridell
Bra sätt att lösa det på !
2015-05-28

  M.Eta
Förståndigt!
2015-05-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Se livet i
skrift i svart
på vitt
är som en titt
in i <3-at sitt!
2015-05-28

  aol
Smart metod
2015-05-28

    Dan Myrbeck
Mycket klok metod!
2015-05-28

  Blomma-Stjärna VIP
klok och fin text om beslutsångest!
2015-05-28

    ej medlem längre
Klokt sätt att ta itu med det svåra!
2015-05-28

    ej medlem längre
Livets vågskål.. Klok text!
2015-05-28

    ej medlem längre
Ibland måste man ta tag i verkligheten och se sanningen i vitögat.
2015-05-28

  Marianne Räf
Man får tänka efter!
Så det ej blir ett förhastat beslut.
Bra påminnelse!
2015-05-28

  louisegirl
Alltid bra att göra en checklista på vad som är fördelar och nackdelar, som man sedan kan analysera, innan beslut tas <3
Bra förmedlat!
2015-05-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra i alla lägen att ha en för- och emotlista! Så allt blir tydliggjort!
2015-05-28

  KattenKin VIP
Så har jag också gjort, det förtydligar det som kanske ändå kändes uppenbart!
2015-05-28

    ej medlem längre
När hjärtat får sista ordet ....
2015-05-28

  Ljusletaren
Du lyder de visas råd som vi så ofta läser om *bra* /kram
2015-05-28

  Åsa Njunjes
Du beskriver en bra beslutsprocess. Tack för påminnelsen.
2015-05-28

  Lars Hedlin
Bra där!
2015-05-28

  Sommarina VIP
Klokt. Det ska jag "apa" efter
2015-05-28

    ej medlem längre
Precis så går mina tankar med, Marita, man ser klarare, vad som är det goda och mindre goda, lättare att ta beslut, bra förmedlat!
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP