Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senyruo


anar cirkeln


evighet lockar
vi söker meningen där
anar cirkeln då




Bunden vers (Haiku) av kath
Läst 1000 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-04-17 08:17



Bookmark and Share


  Quasimodo
Varat och sökandet i evigheter som möts igen och igen !!
2008-09-14

  Flickan*i*L*för*Lycka*
ps, *bokmärker* =)
2006-12-24

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Håller med gillar verkligen denna, wonderful! :)
2006-12-24

    ej medlem längre
mycket fint uttryckt
tycker verkligen om
¤
2006-04-20

  Hans w-art Westlund VIP
javisst
så enkel men ändå filosofisk
som en haiku ska vara
2006-04-18

  Anders P VIP
Finstämt oich eftertänksamt. Just den där känslan av att ana det jag ännu inte förstår med mitt intellekt. Den är svindlande.
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath