Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frid

?? ????
? ????
?????????
?? ????????




Fri vers av Onders
Läst 528 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-29 01:09



Bookmark and Share


  Onders
så förbannat nesligt att här inte finns urskiljning mellan frågetecken och kyrilliska

njet pravda
2019-05-06

    Svarte Petter
Det blir så självklart när man ser det i skrift!
2015-06-20

  Federico Romano
Äntligen!!!
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders