Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Supernova

Dina andetag
bredvid mig i natten
Dina händer
som vandrar över skatten
Din mun
som ömt viskar mjukt
Jag hör
dig och kan se
Jag rör
dig jag kan se
Du porlar
som snabbt rinnande vatten
Du sprudlar
som champagnebubblor i natten
Dina ögon
som ser mig lyser
Du rör
mig i välbehag ryser
Du vill
så mycket du exploderar
Jag vill
så mycket jag imploderar
Jag är
supernova av din skapelse
Bländar dig
och hela din värld




Fri vers av Elisabeth H
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-29 23:16



Bookmark and Share


    Bo Malte
fint elisabeth...
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H