Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Två fel blir två rätt

jag burar in dig
förlåt men det var något som
fattades i dina ord
även fast du log såg dom en
förnimmelse av sorg
men det var nog bara jag...
det var ofta vi inte snacka
något jag saknade
men när du tjacka
så började du hacka på
dig själv
det var ansträngande
allt du sa var ju bara påhitt
du stal allt som var mitt
och det du gjorde
var så felfritt
för tillfället
några dagar senare kunde
jag vakna upp
frisk och kry
men du gillade att knarka i grupp
du tog livet av dig själv
många gånger
men nästa gång du ser dig
själv
känner du ånger
försöker stilla dig med
sånger av besvär
jag vet var du är
går ut och gör affär med gevär
och försvinner här
i ett liv fullt av missär
är det värt det?




Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-15 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki