Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Individperspektiv

Jag gjorde som coachen sa
och tänkte positivt

älskade mig själv

Jag blev min egen aktör
och uppnådde mina mål

because I’m worth it

Men målen kändes främmande
och lögnerna var outhärdliga

sömnlös är jag i vilket fall




Fri vers av Kikhorion
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-30 09:57



Bookmark and Share


  aol
Gillas berörande,
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion