Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personlig utveckling






Började mitt liv som statist
fick bättre roller allteftersom


Var ändå inte riktigt nöjd
kände mig styrd
längtade efter frihet


Har nått mitt mål
nu är jag regissör


Har det övergripande ansvaret för mitt liv




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2015-05-30 10:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Skönt att ha den rollen i sitt liv! :)

Bra skrivet!
2023-03-22

  aol
Så härlig sanningssägande dikt,
2015-07-02

  soligajag_1 VIP
Vilken kraft och energi!
Härlig utveckling! !
Tycker om.

2015-06-20

    Dan Myrbeck
Bra utveckling
2015-06-02

    Sefarge VIP
Härlig livsdikt !!
Känns igen.
:)
2015-06-01

  bittemi VIP
Det är självstyret vi behöver! Bra!
2015-06-01

  i af apa
vilken bra
utveckling...!
2015-05-31

  Margit Grell
Regin i sitt eget liv är stort. Bra skrivet!
2015-05-31

  Magdalena Eriksson VIP
Yes!
2015-05-31

    ej medlem längre
Härligt!
2015-05-31

  Teresia Ridell
Mycket bra skrivet om målet för oss alla.. Att faktiskt ta ansvar över ens eget liv.
2015-05-31

  Lars Hedlin
Mycket bra :)
2015-05-31

  Respons VIP
Det låter som den utveckling du vill ha och behöver.
2015-05-31

  Hanna Mari Wallin
Underbart härligt Marita :)

2015-05-31

  lila fjäderblomman VIP
utveckling ger frihet! Bra sagt och gjort Marita!
2015-05-31

  Marianne Räf
Låter bra! Själv, har jag diktat om att
jag "spelar huvudroll i mitt eget liv"!
Men bara där !
2015-05-30

  walborg
Den ena välformulerade fullsträffen av livserfarenhet efter den andra. TAck för fin bild!
2015-05-30

    ej medlem längre
Det är det bästa när man bestämmer själv över sitt liv.
Bra skrivet!
2015-05-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Rätt tänkt och gjort! Bäst att styra sig själv.
2015-05-30

  Gunnel Eriksson VIP
Väldigt bra beskrivning av
personlig utveckling.
2015-05-30

    ej medlem längre
Självkänsla och kraft...det är du det!
2015-05-30

  Blomma-Stjärna VIP
självansvar tar tid - men visst är den tiden värd!---- Gillar/applåderar/bokmärker
2015-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Bra så...bäst att styra själv...
2015-05-30

  louisegirl
Färdighet ger framgång ;)
Jättebra!
2015-05-30

  Klara Ord VIP
Rätt så! Tänkvärd text.
2015-05-30

  Rise Little One
Mer frihet under eget ansvar!
2015-05-30

    ej medlem längre
Att finna sin roll, och sen sin position!
2015-05-30

  KYREUS of Sweden
Goda steg!
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP