Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva, skriva, skriva...

Skriva, skriva, skriva,
det är tomt i hjärnans bark
skriva, skriva, skriva
pennan söndrar bordets ark.
Jag vill dikta till ditt öra
just de orden du vill höra.
Skriva, skriva, skriva
pennan över arket far
ord blev hål, noll ju kvar...

Skriva, ändå hägrar
vita segel skall dig nå
stort ord du där kan läsa
vad just jag tänker på!
Vännen, kära vännen
se ut över sjö och kust!
Bästa, väna, vännen
titta ut vid varje pust...

Skriva, skriva, skriva
det gick till slut, som i dans
Skriva, skriva, skriva
för jag tror jag har en chans.
Med vädrets vindar just dig nå
orden syns väl till stranden då?
Skriva, skriva, skriva
min chans nå dig, som reste bort
din tid hos mig blev alltför, kort...










Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-30 12:16



Bookmark and Share


  limerick
Instämmer! Mästerligt!
2015-05-31

  Lars Hedlin
Mästerligt!
2015-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Jättebra!
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt