Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Succé



Jag kände mig
söndersliten
jag kände mig
lika stor som jag kände mig
liten
min bästa vän var
knarket
och min fiende var spriten
men några jag
träffade varje dag
jag försökte
ta mig bort från skiten
men jag kunde inte säga hejdå
dom hängde kvar
när jag kände mig klar
försökte jag dra
men det var något som sänkte mig
kanske var det mina ord
jag var ju som gjord för detta livet
jag skrev kontrakt om
en bättre tillvaro
det blev sönderrivet
så jag förlorade min sinnesnärvaro
men jag kände att det inte var allt
jag var ju någon bakom det som var gammalt
jag kunde förändras
men inte så länge mina vänner
förbränner mina goda kvaliteter
som gör att jag känner mig
låg
jag vet att ni kommer ihåg mig
jag hoppar på ett tåg
som tar mig till följande station
fråga mig nästa omgång
en på miljonen
jag gör succé




Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 627 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-09 12:25



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag föredrog alltid knarket och det är jag glad för nu.

Bra skaldat
2018-08-09

  viskaren
svinbra
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki