Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
resa från, till


se i molnspeglar





lekformer
lägg dig
vid min sida

vi far
med den varma
båten

till landet
kärleken




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-30 17:01



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
molnen
de vackra molnen

fint gestaltar du molnens rörelser
och kanske speglar de eller vi varandra
2015-05-30

  Margareta Wersäll
En inkännande dikt vars lekfulla anda man kan längta efter!
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar