Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Galen


Det vibrerar i mitt
synfält
jag är brutal!
några sekunder in
och jag är redan i final
jag håller ett tal och predikar
om något jag inte har en aning om
en total förstörelse
jag är ungdomlig, vital
allt jag gör är så normalt
men lika mörklagd som
en panncentral
varför tar du mig inte på allvar?
skandal!
en vertikal identitet
ståendes på led och
jag förlorar allt jag vet
jag bet mig själv
i min handled
ett tecken på friskhet
svaghet, vad är det?
jag bär mina styrkor med stolthet
du yrar, lägg av nu
får jag prata med dig i ensamhet
men jag sänkte dig i din lägenhet




Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 830 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-31 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki