Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delilah Juno är död





Delilah Juno är död


Vi som älskade henne och stod henne nära kommer att bevaka hennes copyright här och annars och hoppas redaktionen låter hennes dikter vara kvar på poeter.se eftersom de betytt så mycket för så många även utanför sajten. Ingen har som hon lyckats skildra den kvinnliga sensualiteten och kärleken i alla dess aspekter. Vad hon gjort borde tryckas och ges ut men då detta inte skett hoppas vi poeter.se har modet att låta henne läsas här även i fortsättningen.
Vi kommer även att då och då besvara inkommande kommentarer och meddelanden.

Det bästa sättet att hylla hennes minne och förstå hennes liv är att läsa hennes dikter. Så består livet även efter döden.




Prosa av Delilah Juno VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-31 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men gud, så hemskt!!! Har varit borta några år, och detta var det sista jag velat höra.

Vila i frid, och väl mött igen!!!!
2018-06-02

  Ninananonia VIP
Sorgligt att höra, tyckte så mycket om hennes fina tankar och dikter...
2016-03-29

  aol
Beklagar sorgen kram alla mina fina poetvänner så ska vi alla en dag gå upp bli ett med Gud
2015-10-26

  Fale Bure VIP
Ännu en stor poet som gått i graven, beklagar, tankarna går till de efterlevande!
2015-10-23

  Grubbelmia
Vad tråkigt att höra detta besked. Mitt djupaste deltagande till hennes familj och vänner. Kramar från Grubbelmia
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP