Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar och känslor på mors dag






Ledsen över
att hon inte är


Glad över
att hon har varit




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2015-05-31 09:41



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så stark känsla , fastnar i hjärtetrakten !
2015-06-19

    ej medlem längre
Stark saknad, väl formulerad!
2015-06-08

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande ord om saknaden...
2015-06-03

  lila fjäderblomman VIP
Åh...det känns i hjärtat när jag läser dina rader. kram
2015-06-01

    Dan Myrbeck
Ja, förstår hur du menar.
2015-06-01

  Rise Little One
Håller med Afrikas röda blommas kommentar nedan... Varma kramar till dig vännen!
2015-06-01

  bittemi VIP
Så fint uttryckt!
2015-05-31

  Anya VIP
Så kärnfullt. Den sista strofen är så talande och fin. Tacksamhet i saknaden.
2015-05-31

  Blomma-Stjärna VIP
ledsenhet och glädje hand i hand - önskar till dig på mors dag den allra största kramen - en ängels kram!
2015-05-31

  Magdalena Eriksson VIP
..... Om det finns en postlinje till andra sidan ...... så läses dina rader av en stolt älskad.
Oantastliga är sorgens äkthet i din text. Brinner i mig när jag läser. Kärlek.
2015-05-31

    ej medlem längre
Tomheten blir kännbar en dag som denna. Fint att ha goda minnen av mor!
2015-05-31

    ej medlem längre
Åhh, Marita fina, era hjärtan är för evigt fast vid varandra.
2015-05-31

  Palett
Fint förmedlat !
2015-05-31

  Hanna Mari Wallin
Berörande lämnar spår i hjärtat


2015-05-31

  Teresia Ridell
Starkt och fint fångat och förmedlat!
Kram
2015-05-31

  Gunnel Eriksson VIP
Kort uttryck för en
bearbetad sorg. Fint.
2015-05-31

    ej medlem längre
Förälder är man för resten av sitt liv...med eller utan sitt barns närvaro...
2015-05-31

  Mats Edin VIP
Fint
2015-05-31

  Klara Ord VIP
Så fint uttryckt och berörande, för alla sörjande mödrar och barn.
2015-05-31

  Lars Hedlin
Stark känsla som berör!
2015-05-31

  ULJO
Mamma är alltid mamma på jorden och himlen
2015-05-31

  louisegirl
Dina ord berör <3
Fint skrivet!
2015-05-31

    Elisabeth Nilsson VIP
En dag som denna känns det i själ och hjärta, för alla som mist mamma eller barn.
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP