Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2015


arkeologi



Arkeologen vet;

de döda skvallrar

om livet de levt

om den död de dog

men vägrar ge svar

på frågor om det oundvikliga

döden




Fri vers (Fri form) av Christer Foghagen VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-31 12:56



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
HardCore
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP