Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syra

Den söndervittrade muren
snortar vi som kokain
Vi dansar genom röken
från dimbank till dimbank
suger blod ur livsådror
målar varandras kroppar
med tungan

Ser du himmelen?
Jag ser delar av den
som jag aldrig sett förut




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-31 18:59



Bookmark and Share


    Osannolika
Gillar att vi målar varandras kroppar med tungan.
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP