Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt till himlen

I underjorden där oseende ögon
stirrar tomt bland ryggsäckar
och youghurt i flaskor
tjusiga kaffemuggar
och SL-biljetter i handen

pipande spärrar och rusande tåg
knuffar och stressade steg
rulltrappor som förflyttar
människor dit de inte vill
vara egentligen

då är det långt till himlen




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-31 20:42



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Nu fattar jag..
... Det är ju inte 'ha det!'
de säger så käckt till varandra.
Det är 'Hades!'
2015-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Till himlen är det aldrig långt. Inte för den som verkligen vill dit.
Men är man i helvetet är det för sent.
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter