Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


Vakenzombie

Ta på mig klä av mig sätt på mig följ med mig hela vägen hem.

Dröm:
Jag springer i ett mörker inbäddat av heltäckningsmatta
drar in magen när jag springer för att inte synas
tänker OM jag snubblar är det deras fel.
Jag springer som vi kom överens om.
Sträcker ut benen ett i taget luddiga kanter kan väl inte skada mig ...
Springer för full fart i helmörker
kan det vara normalt?
Att min dag ryms i en ljuskägla om 20 kvadrat.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-01 16:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag orkade läsa precis hela
samt med känslorna dela
det var på som då håret
drömmen mig var på spåret
utan att något förfela
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP