Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VD Göran Lindblå får ca 64 miljoner i pension.


"Olyckligt var ordet", sa Bill. "Just det", sa Bull.

"Vår tidigare VD skall inte behöva vara fattigpensionär", säger Ines Uusman, styrelsordf, i OK.

Åsa Romson jämför transporterna över Medelhavet i bräckliga farkoster med utrotningen av judar i Auschwitz.

Efteråt medger nu båda att uttalandena var olyckligt formulerade.

Hur är sinnet för proportioner, rim och reson och relevans?

Ska man inte behöva tänka innan man låter tungan löpa?

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-01 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP