Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man merkt die Absicht


Stockholm som förpassningsort

Kommunförvaltningen i Eskilstuna gav ett antal romer enkelbiljett till Stockholm för att de skulle få besöka Rumäniens ambassad för att få medel till hemresa.

Ingen bra åtgärd, i synnerhet som de där ändå inte skulle få bidrag till hemresa.

Följaktligen hette den tjänsteman som var ansvarig för ågärden; Huuva.

Huuvaligen !

 




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-01 22:06



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
När ska Rumäniens politiker ta ett ansvar för sina medborgare,
och inte låta dom skickas runt på
tiggar rundor genom hela Europa.
Med tanke på hur mycket EU-bidrag de får.Så åker de själva omkring i BMW
Lyxbilar:Skäms!De borde få åka omkring med häst o vagn!Tills de har ordnat till detta problem!
Tack!
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP