Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skugg figur

Ensamheten
följer mig
i mina fotspår

lämnar en kuslig
skugga efter sig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-01 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här lilla texten är genial..tycker jag! Bokmärkt!
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP