Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet på din hud

livet suddat av
kautschuk
raderat och
minimerat

ett oskrivet blad
skriker ord

sparar pennan
att vässa

skriva en rad
därpå

intill din närhet
att rista
på din hud








Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 422 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-01 22:51



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Sorg och kärlek i vacker ordblandning
2015-06-18

  Lars Hedlin
En mycket fin dikt! :)
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington