Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en ballong

Jag är en ballong
Fyll mig med luft, fyll mig med sång
Fyll mig med glädje, fyll med med skratt
Knyt mig på din sängstolpe inatt

Ibland går luften ur
Jag kan blir arg, jag kan bli sur
Jag kan vilja sova, jag kan vilja dö
En ballong fylld med hö

Vissa vill sticka mig med nål
Förstöra mig med det jag inte tål
Släppa mig fri för att se mig jagas
Göra hål som inte kan lagas

Ballonger gör vad ballonger gör
Dör även utan någon som förstör
Skrumpnar ihop när luften försvinner
Ta hand om mig om du hinner




Bunden vers (Rim) av cogitoergosum
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-02 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cogitoergosum
cogitoergosum