Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt som inte går att ta på


dina ord
berättar
hur hon fyller dig
allt
är
perfekt.

våra ögon möts
(jag kan vila där föralltid)

farligt,

inte
för
länge.

magi,
andas,
andas
lugnt

normalt.

le.

ord
beskriver
hur du hittat rätt,

(allt stannar
värme
tystnad)

ögonmagi.

ord
igen

jag hör inte längre
inget alls

ögon,
magi

(för allt som inte går att ta på finns här)

mellan
oss.





Fri vers (Fri form) av rainbows
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-02 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rainbows