Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagslögn


nära
vi kan sitta nära
det är inget
mer

vänskap
starka band

det är hit du kommer
när du
behöver

en
famn.




Fri vers (Fri form) av rainbows
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-02 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rainbows