Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bön till god nattguden


New tango

Lägg oss nu i ljuset smältande ljuset
droppa långsamt ned i mig
trött på att gå här halvdöd
i dina händer tråcklas jag samman för stunden
för din skull
vågar jag finnas
lägg oss ned
nu


Jag drar ut tråden vi lindades i
återvända är svårt och fullt av risker
att vara levande
tungorna ritar mönster
utan leken är vi flytande virke
av inget har jag diktat mig denna fäktande kropp
vill inget annat ha
behöver en simbassäng


Tar sats och störtar mot dig
skär tappar mig ut från uppgivna celler
solkatten fångar sin svans i famnen
hur ska den lugna sig

frosten tar oss snart.

bara lägg oss.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-02 20:17



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
läser och läser och gillar din text
2015-06-03

    Lena Söderkvist VIP
När luften går ur en. Vila behövs, du har så rätt.
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP