Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ibland letar man efter någon i andra


Du är inte allt jag vill ha

men
jag åtrår dig ändå
och om jag ligger alldeles nära
känner jag hur dina hjärtslag
låter som nostalgi efter en era
då jag var alldeles fri




Fri vers (Fri form) av Oprofessionell
Läst 354 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-06-02 22:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör ej allena få allt du vill ha, du bör även få varje delhet du önskar ha

fri, må du bli
2015-06-14

  kerstin skriver VIP
att ligga alldeles nära och veta allt det och ändå ligga kvar - fint
2015-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Ofta är det väl sig själv man söker.
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell