Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kan doktorer...

En sjuk hos doktorn i Laxå
klagar över träallergi så...
-Hur vet du det du...
-Då jag har huvudvärk ju...
När jag vaknar, har träftofflor på...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-03 09:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, dessa doktorer...de kan ju inte allting...kul limerick...
2015-06-03

    Dan Myrbeck
Är väl stam-kund hos
doktorn...
2015-06-03

  Lars Hedlin
;) Skallebank och ta i trä :)
2015-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Kul!
2015-06-03

    ej medlem längre
:-D
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt