Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har omarbetat en gammal text


Välja rätt -igen

Jag vill inte vara sårbar eller svag.
Även Stålmannen har sin kryptonit.

I varje älskades ögon ser jag dig.
Bakom mina stängda dörrar, rivna masker och trasiga murar
Väljer jag att acceptera
Mitt liv utan din kärlek.

Sårbar och naken
när murarna är nere
berättar jag att jag älskar

Dina ord tar plats i mitt liv.
Murarna byggs upp.
Jag börjar om.

Gör du fel val,
måste jag välja rätt.
Hos dig är jag aldrig först.
Hos mig måste jag alltid vara först.

Återvänder ibland och försöker förstå.
Jag lever för min skull
Här är du inte välkommen.

Låt mig gå.




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 475 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-03 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment