Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sagans skogar

Jag vandrar runt i sagans skogar.
Känslan väller fram - massiv...
Sorterar drömmar i arkiv.
Det dansas fint på sinnets logar...

Jag klättrar upp i sagotoppar;
vackert, frodigt växer de.
Söker noga, måste se;
i dessa träd finns blad som hoppar...

Och månen följer säkert vaket;
meningen i mytens mitt.
Lycka är att tänka fritt!
Jag håller viljan, sjunger naket...

Vi springer över stora ängar;
jagar kärlek i varann;
känner givet hur vi vann!
Så vänslas vi på blomstersängar...

Jag svävar lätt i sagans skogar.
Stigar leder fram till dig!
Känner nu, det ordnar sig!
Hör sånger fylla sinnets logar...




Bunden vers (Rim) av P-E-H
Läst 401 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-06-03 15:00



Bookmark and Share


  ULJO
Tjusigt skrivet
2015-06-05

  Bo Himmelsbåge
Vackert o trolskt i sagans o mytens värld...! Fint diktat o rimmat!
2015-06-04

  Palett
Vacker text !
2015-06-04

  Marianne Räf
Skön dikt med fina rim !
2015-06-03

    ej medlem längre
Hoppfulla, kärleksfulla rader!
2015-06-03

    ej medlem längre
Drömlikt och vackert i sagoskogen.
Fint diktat!
2015-06-03

  Maj-Lis VIP
Vackra rader
2015-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
I sagans värld kan det mesta hända... fint skrivet...
2015-06-03

  louisegirl
Fint med toner av lycka
2015-06-03

    ej medlem längre
Av kärlek skriven.
2015-06-03

  RitaBrunner
Lyckliga toner i denna vackra dikt!
2015-06-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd natur- och kärlekspoesi!
2015-06-03

  Nannie
väldans vacker
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

P-E-H
P-E-H