Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nalla ur syltburken

Vid S-kongressens avslutning sändes avslutningstalet i TV och där meddelade Statsminister Stefan Löfvén att nu skulle upprustning av järnvägen påbörjas, efter ca 10 års uraktlåtenhet.

Varifrån skulle finansieringen komma? Jo hör och häpna?

Från de statliga pensionsfonderna!

Hur detta skulle gå till, tänkte han fundera vidare på.

Man tar sig för pannan!

Ska nu återigen politikerna börja nalla ur pensionskassan?

Vad tänker nuvarande och de framtida pensionärerna om detta?

Ja det kan man ju bara ana.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-03 16:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man börjar undra!
2015-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Det verkar som om det bara är SD som värnar om pensionärerna.
2015-06-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Det är väl inte så noga! Inför ättestupan vetja! Berg är gratis. Det räcker väl att pensionerade direktörer får mångmiljonbelopp i pension. De ska ju inte behöva vara fattigpensionärer, som en intervjuvad idiot från OK, sade.
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP