Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrkklockorna - haiku

 

Avsked av älskad

orgelmusik tonar ut

portarna öppnas

 

Kyrkklockornas klang

blandas med fågelkvitter

tröstar sörjande

 

Hopp och förtvivlan

 svartklädda människors steg

nyutslagna löv

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Lärling
Läst 609 gånger och applåderad av 25 personer
Utvald text
Publicerad 2015-06-03 22:16



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
väldigt vackert skrivet
2015-09-09

  aol
En så berörande fin haiku, så vacker dessutom,
2015-06-30

  Bo Himmelsbåge
Grattis, vännen, till utvald text!
2015-06-30

  bittemi VIP
Så berörande fina!
2015-06-29

    ej medlem längre
Fridfullt, vackert.
2015-06-15

  Ljusletaren
Är med i sorgens stund och känner in sorgen och vackerheten som fortsätter ändå/ kram
2015-06-15

  Carl Mikael Fäldt
Mycket vackert!
2015-06-11

  Chawa VIP
Otroligt finstämda haikusar kring livets cirkelgång...
2015-06-09

    ej medlem längre
Gillar verkligen slutet. Mycket finstämd haiku. *applåder*
2015-06-04

  Ronny Berk
väl klingande haiku, ja !
2015-06-04

  Bo Himmelsbåge
Vackert o fint!

Ett härligt treklangsackord i haikus!

Trösterika!
2015-06-04

  Ponkla
Mycket fina!
2015-06-04

  ResenärGenomLivet VIP
Fina, berörande haikus...
2015-06-03

  Per "Läsaren" Sörqvist
ett trippelt mästerverk!
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling