Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: "Språng VI", Watercolor/Digital art, Sunlight. Musik: "Land Of Feeling", Here We Go Magic >>


Vid...

 

 

 

 

 

...en plats för

ögonblickets

 

 

skälvande närvaro

 

 

 

 

 

mötte jag dig älskade...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-13 22:00



Bookmark and Share


  aol
Underbart är kort,
2015-06-28

  Lars Hedlin
Underbart :)
2015-06-14

    ej medlem längre
Fint, å att mötas!
2015-06-14

  Chawa VIP
Ögonblicksheligt...fyllt av värme... Ljuvligt!
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight