Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlös

Jag skulle vilja ha en klocka ur funktion
med visare som sedan länge slutat gå,
så att minuter blir till en evighet.

Jag skulle vilja ha en sidlös kalender
som inget bläck i världen kan skriva i,
så att varje dag blir till ett äventyr.

Jag skulle vilja ge mig iväg utan karta
och driva runt utan mening och mål,
så att varje väg jag vandrar är okänd.

Endast då vet jag var och när vi möts.




Fri vers (Fri form) av koboltblå
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-05 11:43



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fint diktat
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå