Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha randigt och rutigt och blommor uppå


Låt mig aldrig mer tro att allt är över
Mina fötter går vidare
Och visare på stigen

På stigen i mitt liv
Mitt enda liv

De redan upptrampade stigarna har aldrig
egentligen intresserat mig

Jag vill gå min väg
Mina steg

Mitt liv är mitt
Kalla mig ego om du vill

Det är precis det jag är!
Jag ser det många andra inte ser
Det är för att mina ögon aldrig vande sig

De vande sig aldrig i det där som normen tillåter


Jag vill ha randigt å rutigt och blommor uppå




Fri vers av sunnanvind
Läst 546 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-06-03 22:21



Bookmark and Share


  mike irow
omsvep
men utan omsvep
och jag gillar...
2016-02-08

  anits VIP
Fin läsning gillas!
2015-06-25

  Marja-Liisa Koski VIP
Skönt att det finns bland alla andra även dem vars ögon aldrig vänjer sig. De bidrar till med utvecklingen!
ML
2015-06-04

  Sommarina VIP
Härligt!!!
2015-06-04

  walborg
Skön läsning
2015-06-04

  RitaBrunner
Just så! Randigt och rutigt och blommor uppå! Så ska man leva!
2015-06-04

  Lars Hedlin
Underbart framfört!
2015-06-04

  Ronny Berk
blomsterspråket är vackert !
2015-06-04

    JJ VIP
En fin lite lätt upprorisk dikt! På nåt vis en revolt i blommig klänning! Mvh. JJ.
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind