Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag på kontoret


Änglalik

ängeln flaxade genom kontorslokalen
strax utanför kopiatorrummet
störtade och dog
utan ett ljud

hade inte tid att ta hand om problemet
hade flexat ut för dagen
var ju på väg till systemet
såg bara det låg något där och skräpade
bredvid tomlådorna för kopieringspapper

änglar finns ju inte
hur kan de då störta, falla?

så där huxflux?

man undrar ju




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-04 10:45



Bookmark and Share


  Ninnesdotter
Ah! Gillar.
2023-03-19

  Gunwale VIP
Härlig läsning, helt enkelt.
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP