Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klagovisa


om det nu är så

om det nu är så att du

men varför måste du alltid?

jag menar du lyssnar ju aldrig
jag menar om du lyssnar
så tänker du på annat

och lyssnar inte på riktigt

och så pratar du för mycket
ordvitsar babbel
tomt och trist
maniskt

och om du håller tyst
nån gång

ler du elakt




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-04 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP