Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren 2001


Tranströmer och knäckebröd

Det var i stugan på Österlen.
Jag satte mig på sängkanten
med en knäckebrödsskiva i handen,
plockade fram min medhavda bok,
Tranströmers Samlade dikter,
och knaprade i mig den torra skivan,
medan jag läste ett par av dikterna
i samlingen Det vilda torget.

Knäckebröd och Tranströmer,
sommar på Österlen,
kunde det vara mera Sverige?




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-04 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP