Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rim och reson


Tankedrömmar tankeströmmar

Vila med drömmens teknik
i bildernas forsande flöden.
Då lurar du smygande döden
och uppnår din egen mystik.

Märk hur din inre process
möter de yttre i sinnet,
och det upplevda landar i minnet
dit du har både kod och access.

Skåda din inre natur
i mötet med alla de andra,
när ni speglar varandra
och skapar gemensam kultur.

I mötet får vi en chans
att visa vår innersta vilja
som hjälper oss alla att skilja
på tankarnas stillhet och dans.

Se vardagen sådan den är:
det vi söker är ofta helt nära;
allt det som vi kan begära,
det kanske vi redan har här.




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-04 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP