Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 3 Läs gärna Del 1 Förbi och Del 2 Liv


Heroes and Heroine

 

Vi är vackra, 

omöjliga

och oskiljaktiga. 

Du är  taggtråd

runt mitt hjärta.

Vi flyger högt

med brustna vingar.

Osårbara,

kraschar vi.

Du är någon att dö för.

 

När förödelsen 

kryper in.

Och genomlyser

våra vener.

Hänför oss

med mod

och vackra drömmar.

När kristallerna

blir till giftspindlar,

skapar de förödelse.

 

Du täcker min kropp 

med din själ.

Vi klamrar oss fast

vid våra hjärtan.

Vi är vackra,

omöjliga

och oskiljaktiga.

Kärleken överlever

ännu en gång.

Du är någon att dö för. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Katinka VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-04 12:56



Bookmark and Share


  Linda Olsson örn
Du är någon att dö för.
Det vackraste man kan säga till sin älskade tror
Otroligt berörande och fint komponerad.
2021-11-15

  Jordgubbsodlare
Verkar som ni hittat tillbaka igen med lite överladdad make up, skönt att höra! :-)
2015-06-13

  Mike
Här knyter du ihop en otroligt stark trilogi. Det är vackert, smutsigt, sårbart och destruktivt. Det är allt som är mänskligt på gott och ont. Vad är kärlek och vad är besatthet. Hur kan man någonsin veta. Du har skrivit det bästa jag läst på länge. Rader som är helt briljanta.
2015-06-05

  Ingrid Trolle
Mycket berörande
och vacker.
Du är någon att dö för.
Mycket starkt.
2015-06-05

    ej medlem längre
Rader som berör,
mycket vackert framförd
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP