Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av missar man lär....

En tuff golfspelerska från När
bi stack, då sa man, var stack den där...
Mellan första åh
andra hålet just så...
Då står du med benen för brett isär!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-04 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt