Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att måla djur som simmar utan att väcka anstöt


Irrationella provet

dag och natt värker fåglarna under huden
satans vackert vill jag att du ska bli
darling
djuren får inte se för farliga ut för då kan barnen bli rädda och klaga och då kanske jag måste måla en blomma där istället....
gulliga djur fulla fickorna med gulliga djur har jag
är ju medelålders.

Svårast är att bestämma hur jorden ser ut i genomskärning
maskar och dödskallar
jordens alla varma färger och rötter förståss
mycket rötter till biffarna Lindström och jag
troll och prinsessor slingrande i rötterna
kanske ska jag måla gullvivorna som jag såg i Elsas kohage
och några äppelträd
hur ska de få plats?
känner hennes blick i nacken
hon som bara intresserar sig för döden och röster från andra sidan
hon som är så PK
hon kommer inte gilla detta
för vackert
för gulligt
men
vad passar till barn med fickorna fulla av mobiler?




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-04 18:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stå på dig och måla som du själv vill..kram
2015-06-06

  Måna N. Berger
Måla dina djur som du vill, måla dem, de är dina!
2015-06-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande bilder målar din penna med sällsamma ord, som väcker undringar om det ena och det andra.
2015-06-04

  Larz Gustafsson VIP
PK-packet är en trist samling.
Den konstnärliga friheten segrar!
Leve Lars Vilks!
2015-06-04

  Sommarina VIP
Inga mobiler kan måla som du!!! Fint.
2015-06-04

    ej medlem längre
' dag och natt värker fåglarna under huden-"

det är den
+
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP