Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge upp, nej sela på...

Det är aldrig för sent
att sätta nya mål
drömma nya
drömmar...

Så länge du är vid liv
är det du, bara du
som kan styra det bäst
du har ju tillgång
till dess tömmar...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2015-06-04 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt