Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta åt dig framtiden...

Det spelar väl ingen roll
vad man tappade och
spillde igår det är ju
för bi...

För en fläckfri framtid
väntar ju om hörnet
på en...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-04 22:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rätt tänkt! Always look on the bright side of life! :)
2015-06-05

  Rise Little One
Det gäller att tänka positivt...
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt