Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man borde göra det tänkta direkt...

Man kan ju alltid ringa sen...
Man kan ju också skriva om några dar...
Visst, man kan bjuda hem folk, men längre fram...
Absolut då skall man verkligen visa hur mycket man
gillar dem, att de betyder så mycket för en
då den dagen äntligen landar hos en
när man har lite mer tid, just nu är
det ju bara fullt upp, men sen då...

Men så händer det, som man aldrig trodde
skulle hända och man tänker och säger till sig
själv om och om igen: - Om, OM... .. .




Övriga genrer av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-04 22:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja.. Tänkvärt och sant
2015-06-06

    Dan Myrbeck
Det handlar om prioritering
och om att få saker gjorda.

Man ska va medveten om att
om man har många vänner, så
blir det bara lite tid till var
och en.
2015-06-05

    ADI Nehlin
tankeställare
2015-06-05

  Rise Little One
Precis så, men man kanske gillar det ordet om...
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt