Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva som en bläckfisk

Det är spännande att leva som en bläckfisk.

Att sträcka ut tankarnas tentakler

framåt och bakåt i tidens gång

och åt sidorna i nutiden

Det är mer spännande

än att leva

statiskt




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-05 11:41



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Håller helt med! Bra skriftat!
2015-06-05

    Sefarge VIP
"Vidsynthet,
och mångfalld". ..
istället för" enfald
och egoism"
Visdomsaktigt
Skaldat!!
:)
2015-06-05

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP